Blogista

Qatarin auringon alla viedään koulutusta, järjestetään tilaisuuksia yliopistolla, taputellaan kameleita, käydään kansainvälistä koulua, änkytetään arabiaa ja opetellaan postissa asiointia. Mutta miksi pankki on auki puoleen yöhön ja mitä Qatar Finland International Schoolissa tehdään? Se selviää blogista!

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “Blogista

  1. Tervehdys Tampereen Hallilasta! Sain bloginne osoitteen vasta pari päivää sitten. Äsken luin kaikki postaukset marraskuuhun asti. Hyvin teillä näyttää sujuvan, joten jatkakaa samaan malliin! Huomenna uuden pikku-Luukkasen ristiäisiin😊 Rakkaat terveiset koko perheellenne!

  2. Tänään Ihanan Yksivuotiaan Sofian syntymäpäivänä Heidi äidille: Rakkaus on valettu ihmisen sisälle ja vasta löytäessään rakkauden ihminen löytää todellisen elämän ja todellisen identiteettinsä .Onnea kokoperheelle.

  3. Hei! Kiitos blogistasi, sitä on ollut mukava lukea. Muutamia asioita, joista olisin kiinnostunut eikä ne minulle vielä selvinneet, vaikka luin kaikki kirjoitukset: maksatteko te lasten koulumaksut itse eli tuon 6000-12000 euroa/vuosi? Minkälainen hintataso siellä on esim. ruoan suhteen? Teetkö paljon itse ruokaa, vai syöttekö pääasiassa ulkona? Paljonko asunnot suurinpiirtein maksaa ja mikä on vuokrataso?Minkälaisia työllistymismahdollisuuksia siellä on vain englantia puhuvalle? Oletko itse hakenut töitä ja miltä työtilanne vaikuttaa? Kiitos jos jaksat vastata : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s