Kaksi lastenhoitajaa ja kaksi autonkuljettajaa myöhemmin minulla on työ!

img_6065-1

Viimeinen viikko on ollut melkoista menoa. Sain työtarjouksen kevään mittaisesta pätkästä Georgetownin yliopistolla, jonne olin hakenut avoimella hakemuksella kuukausi takaperin. Olen ollut kotona jo lähes kaksi vuotta ja tuntuu, että minun olisi jo aika palata töihin. Tämä työ olisi monella tavalla nappijuttu joten ”mieti, soitamme huomenna” – työtarjousta seuranneen vuorokauden aikana sovin alustavasti järjestelyistä, jotka minun töihin menoni käytännössä vaatisi. Ja voi pojat, ei ole ihan yksinkertaista!

Nuorinta lasta varten täytyi löytää luotettava lastenhoitaja, joka hoitaisi päivisin häntä ja olisi myös iltapäivisin pieniä koululaisia vastassa. Pelkkä nuorimman laittaminen päiväkotiin ei riittäisi, sillä koululaisten iltapäiväkerhoja Suomen malliin ei ole ja he tarvitsevat iltapäivällä hoitoa ennen kun tulemme töistä 16-17 maissa. Nursery (päiväkoti) myös maksaa tällä maltaita, euroissa tonnin-puolitoista kuussa. Lisäksi koulukyytejä varten piti löytää kuljettaja, joka ajaisi poikia kahteen eri kouluun. Täällä on tyypillistä, että lapset vie/ hakee koulusta ”koulutaksi” vanhempien vielä ollessa töissä.

img_6064-1

Stressikäyrät ovat olleet viime päivinä tapissa, kun logistiikan järjestämisen lomassa kävin uudessa työhaastattelussa grillattavana ja olin yhteydessä Suomen työpaikkaani. Mutta näköjään asioilla on tapana järjestyä. Haastattelu meni hyvin, Suomesta näytettiin vihreää valoa täällä työskentelylle ja selvisi, että meillä aiemminkin välillä käyneet kaksi lastenhoitajaa voivat hoitaa aamu-ja iltapäivävuorossa kuopusta kokopäiväisesti.

Tuttujen kautta saimme myös suosituksen heille vuosia työskennelleestä luotettavasta autonkuljettajasta. Kaksi näyttää olevan meidän luku, sillä suositeltu kuljettaja marssi meitä tapaamaan kaveri mukanaan ja kertoi, että he työskentelevät työparina eri asiakkaille. Nyt meillä siis on kaksi lastenhoitajaa ja kaksi kuskia. Kaksin aina kaunihimpi?!

Työsopimus on nyt allekirjoitettu, järjestelyt tehty ja on aika mennä töihin! Odotan innolla uutta ja toivon, että hyvä karma seuraa meitä tämän logistisen palapelin toteuttamisessa!

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kaksi lastenhoitajaa ja kaksi autonkuljettajaa myöhemmin minulla on työ!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s