Oi Suomi oi! 

Kesän mittainen loma Suomessa lähenee loppuaan ja paluulento Qatariin odottaa 24.8. On ollut ihanaa viettää 10 viikkoa lähteisten kanssa. Maantieteellisesti olemme suhanneet Helsinki-Lahti-Tampere -akselilla ja niiden lähimaisemissa. Neljä pidempiaikaista kesäkotia ovat estäneet muiden nurkissa ahtaasti olemisen ahdistuksen. Kiitos Pia & Poncho, Elena ja Tero, Tuomas ja Anja sekä Kirta ja Ville kodittomien auttamisesta! 


Ihanien asioiden lista on pitkä: luonnon vihreys on ollut huumaavaa, sininen taivas pilvineen ja vivahteineen ihmeellinen, metsä kaivattu. 


Pojista on kuoriutunut kalamiehiä, ja ukon ja mummin mökin palmussa/ paatissa” (paljussa) on uitu jos jonkun kerran. Esikoinen on käynyt yksin maitokaupassa ja sytyttänyt mökillä takkaa,  pieninkin oppinut noukkimaan mustikoita varvusta. 


Samalla olemme nauttineet kesä-Helsingistä, fiilistelleet tutuissa leikkipuistoissa ja jumpanneet puun alla Kaivopuistossa.  Tampereella lapset ovat rampanneet vuorollaan naapurissa mummilla yökylässä ja ihastelleet Pyynikin maisemia (ja munkkeja). 

Ihanaa on ollut siis aikalailla kaikki! Kesän kääntyessä syksyksi ja muiden aloittaessa taas arjen omatkin ajatukset ovat kääntyneet pikkuhiljaa Dohaan, meidän omaan kotiin.  Miten arki lähtee rullaamaan yhden itsepäisen tyttölapsen, yhden ekaluokkalaisen, yhden Montessori-esikoululaisen ja allekirjoittaneen osa-aikaisten opintojen kanssa, siitä syssymmällä lisää. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s