Luopumisen tunnelmia ja kesä nurkan takana

Kevät on täällä hyvästien aikaa.  Kansainväliset ihmiset tulevat ja menevät, ja expat-elämään kuuluu pois muuttavien kavereiden hyvästely.

Ihan paras porukka! Kuvista kiitos Jennalle.

En ole koskaan ollut vetistelijä, mutta liekö ikä vai elämäntilanne joka on herkistänyt roskan silmään jo useasti kevään aikana. Meillä on ollut mahtava kaveriporukka, jonka kesken olemme nähneet useita kertoja viikossa.  Lapset ovat saaneet ikäistään seuraa ja vanhemmat mahtavan ystäväpiirin ja kulttuurista  ”ette usko mitä taas tapahtui” -ryhmäterapiaa. Tätä porukkaa ei enää syksyllä sellaisenaan ole yhden perheen palatessa Suomeen ja osan lapsista aloittaessa ”koulun”.  

Vielä pari hyppyä!

Vetistelyyn liittyy myös elämäni nopeimmin kuluneen vuoden (melkein 9 kk) reflektointi. Vuosi täällä aavikolla on humpsahtanut ja päätös ainakin toisesta tehty. Sopeutuminen on sujunut hyvin ja viihtyvyys reilusti plussan puolella. Kohta kuitenkin on edessä pitkä kesäloma Suomessa kaikkien rakkaiden kanssa. Odotan jo ystäviä,  perhettä,  kesäistä Helsinkiä, puistoruokailuja ja -jumppia, kävelyä, julkista liikennettä, raikasta ilmaa ja vihreää luontoa. En odota lentoa yksin kolmen lapsen kanssa mutta kiristys, lahjonta ja uhkailu toivottavasti toimivat. Hyvässä lykyssä saadaan joku kiva intialainen partamies viereen Sofiaa viihdyttämään. Pian nähdään rakkaat! 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Luopumisen tunnelmia ja kesä nurkan takana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s