Uusi perheenjäsen 

Autotalliimme on muuttanut melkoisen kookas uusi perheenjäsen. Se on komea seitsenpaikkainen Toyota Prado, ja sitä on kovasti odotettu!  Ykköskriteerinä täällä kaasu pohjassa painelevien maassa oli turvallisuus. 

On kulunut reilu viikko siitä, kun herra Melkas lähti ensi kertaa kohti Toyota-kauppaa. Koska itse kaupantekijä ei vierailevaksi kirjoittajaksi suostunut, kerron minä auton hankinnasta uudessa maassa. Tarinan kulku menee näin: 

 • Ensimmäisenä päivänä liike ei ollut auki. 
 • Toisena päivänä liike oli auki mutta netissä mainostettua autoa ei löytynyt. Sampsa neuvottiin toiseen toimipaikkaan jota hän ei pimeällä löytänyt. 
 • Kolmantena päivänä paikka löytyi ja löytyipä pari kiinnostavaa autoakin. Ne sijaitsivat hiekkakentällä jossain minne ajettiin ”siitä suojatien kohdalta tieltä pois ja off roadia perille saakka”. Kiinnostavin auto löytyi mutta se oli niin likainen ettei päältä päin voinut sanoa mitään. 
 • Neljäntenä päivänä tämä kiinnostava auto hilattiin hiekkakentältä pesuun ja jonkinlaiseen katsastuksen tyyliseen tarkastukseen, kaikki potentiaalisen ostajan kustannuksella. Auto sai hyvät paperit mutta hinnasta piti vielä vääntää ja iltakin taas jo koitti.
 • Viidentenä päivänä teimme ostopäätöksen mutta paikallinen, pari viikkoa aiemmin saatu luottokortti oli vielä pankin aktivoitava. ”Ins Allah teemme sen tänään”. No eivät tehneet. 
 • Kuudentena päivänä kortti saatiin kuntoon mutta se ei käynytkään liikkeessä, vaikka piti käydä. Onneksi maksu saatiin muuten hoidettua. 

Ja nyt yhdeksäntenä päivänä, rekisteröinnin ja puunauksen jälkeen auto saapui kotiin! 

   Mainokset

   Vastaa

   Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

   WordPress.com-logo

   Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Google photo

   Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Twitter-kuva

   Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Facebook-kuva

   Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

   Muodostetaan yhteyttä palveluun %s