Kuumankosteaa

Elo-ja syyskuu ovat täällä vielä kesäkuukausia ja ollaan siis saatu kokea, millainen on aavikon kesä. Lämpötilat ovat huidelleet neljänkympin yläpuolella joka päivä ja kosteusprosentti ollut parhaimmillaan 75. Ulkona olo on rajoittunut pieniin hikisiin hetkiin aamulla ja illalla. Taksilla ajo tullut tutuksi ja vaikka se edullista onkin, se on myös joka kerta pieni suuri seikkailu. Kuljettajat  eivät usein löydä alueellemme, perille tai oikein minnekään. 

Näköjään kävely on täällä muutenkin pois muodista. Eilen lähdimme iltakävelylle läheisen Porto Arabian rantakadulle, jossa golfautot kuljettivat ihmisiä. Me käveltiin ja scoottailtiin sitkeästi, vaikka aika kuuma oli edelleen. 


Lämpötilat ovat pudonneet kolmenkympin puolelle ja pahin kosteus tuntuisi alkavan hellittää. Hotellin siivoojakin jo Sampsalle totesi: ”Sir, you can feel winter is coming”. 

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Kuumankosteaa

  1. Tuleehan se talvi joka maahan. Talven määritelmä vain vaihtelee 🙂 Terveisiä mökiltä! Täällä hurjan kaunis alkusyksyn aurinko paistaa ja joutsenet huutavat öisin. Minä etätöissä, K vapaalla.

  2. Kiitos taas Heidi odotetusta blogistasi;
    aivan ihanat kuvat: äiti ja pojat, isi ja Sofia-tytteli – ihan kuin olisitte pikaisesti käyneet kylässä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s