Omassa kodissa

Elokuun vaihduttua syyskuuksi pääsimme muuttamaan hotellista omaan kotiin Pearlin saaristoon. Pearl on tyhjästä rakennettu 400 hehtaarin kokoinen tekosaaristo Dohan keskustan edustalla. Yksi osoitus siitä, mitä kivaa öljyrahalla voi tehdä! Meidän asuinalueemme on pikku-Venetsiaksi kutsuttu Qanat Quartier. Ensivaikutelma ei ole ollenkaan hassumpi. Lähellä on pari hiekkarantaa ja kanaalit kulkevat ihan tuosta meidän sisäpihan edustalta. Ilmojen vähän viilennyttyä odotan innolla lähialueiden tutkailua. Mittarissa on edelleen 43 astetta..

Jotta ei menisi liian kiiltokuvamaiseksi, täytyy sanoa, että muutto tänne karkkimaahan oli aikamoinen ponnistus. Koska asunto oli keittiökoneita ja vastekomeroita lukuunottamatta tyhjä, osteltiin  paljon kaikenlaista vessaharjoista astioihin jo hotellissa asuessamme. Niiden kaikkien raahaaminen seitsemän matkalaukun, turvaistuinten ja vaunujen lisäksi koetteli huumoria. Onneksi oli kultaiset kärryt, jotka ovat talossa tarvaroiden kuskaamista varten. 


Perillä sinänsä oikein siistissä ja ihanassa asunnossa oli jääkaappi rikki, minkä huomasimme vasta aamulla ruokien pilaannuttua.  Pyhäpäivänä perjantaina ei korjaajaa saanut, joten söimme pussikeittoa lattialla, ennen kun huonekalukuljetukset tulivat. Nooa alkoi yllättäen voimaan pahoin ja yhden oksennetun sängyn jälkeen olin kiitollinen, että rikki oli jääkaappi eikä pesukone. 

Nyt on taas rauha maassa, Nooa terve ja uusi jääkaappi talossa.  En tiedä oliko Sampsa korjaajaa soittaessaan ”very angry” niin kuin huoltomies neuvoi olemaan (”then they will come fast”), mutta asiat siis hoituvat kuitenkin!

Tässä vielä pari kuvaa talosta ja work in progress -kodistamme.
Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Omassa kodissa

  1. Ihanaa kuulla että omanlainen koti on löytynyt ja pikkuhiljaa rakentuu mieleiseksenne. Huoltomiehiinkin kannattaa tutustua heti alkumetreillä..nauttikaa joka hetkestä. JA KASPER OLET UPEANNÄKÖINEN JA KATSEESTASI NÄKYY ODOTUS UUSIIN TIEDONMAAILMOIHIN. OLET RAKAS..Olette Rakkaita..

  2. Vaikka olisikin yli 40 astetta, täällä silti yksi kuumuudesta kateellinen! =) Ja kovin samanlaiselta myös ideologialtaan näyttää kuin naapurimaassa UAE:ssa eli otetaan merestä maata lisää, vaikka aavikkoa olisi kaupungin takana rakennettavaksi.

    En ole varma, pitäisikö mun huolestua omasta kehityksestäni, kun myös mä saatoin UAE-loman aikana ajatella muutamasta päästä varpaisiin kaavutetusta naisesta, että kummitus. Ja taisinkin esitellä myös sulle kuvaa naisen kasvojen päällä olevasta kuonokopan näköisestä häkkyrästä. Kaunista, koristeellista ja ennen kaikkea mielenkiintoista ovat nuo maat täynnä. Odotan innolla siis seuraavaa raporttiasi!

    1. Odotan innolla visiittiä UAE:n puolelle heidän saariaan katsomaan. Meillä (Sampsalla) on nyt loma mutta vielä ei päästä matkaan. Tetkkuja kaikille töissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s