Sunnuntai on maanantai 


Sunnuntai on tässä maassa viikon ensimmäinen arkipäivä, ja Sampsalla alkoivat tänään sunnuntaina työt.  Työpaikka on suomalaisten perustama ja pyörittämä Qatar-Finland International School eli QFI School, joka on kaksi vuotta sitten Dohaan perustettu yksityiskoulu. Se joka toimii Jyväskylän yliopiston koulutusvientiyhtiön Edu Clusterin alla. Koulu on kasvanut vauhdilla ja laajenee tänä vuonna yläasteelle ensimmäisten seiskaluokkalaisten aloittaessa ja oppilasmäärä kasvaa muutenkin yli viiteen sataan.  Eskariluokkia, jolle Kasperkin menee, on yhteensä viisi. 

Koulu on niin sanottu kutsukoulu, eli Qatariin laatukouluja haluava emiiri on tykästynyt Pisa-Suomen malliin ja kutsunut EduClusterin koulua perustamaan. On koulussa kuulema oppilainakin hallitsijasuvun lapsia. Kenties Kasperin luokalle tulee oikea prinssi! 


Kasperin virallinen hyväksymiskirje kouluun tuli juuri yhdessä maksulappujen kanssa. Eskarilaisen vuosi kustantaa 43 000 paikallista rahaa eli rapiat 10 000 euroa. Nyt alan ymmärtää, että lapset tulevat kalliiksi! Onneksi ei mene omasta pussista!

Kuvia pikku eskarilaisesta koulupuvussaan luvassa viikon kuluttua, kun koulu alkaa. Edessä on jännä viikko, sillä 1.9. päästään muuttamaan uuteen kotiimme. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s